Overslaan en naar de inhoud gaan

Word dé ISO 27001 deskundige van jouw organisatie

€ 695
Docent
Tijdsduur
12-16 hours
Niveau
Begin
Prijs
€ 695

Informatiebeveiliging in de praktijk: control design en implementatie.

Leer exact weten wat de norm inhoudt, welke eisen er worden gesteld voor de standaard, en hoe de opzet en uitvoering van de standaard er binnen jouw organisatie uitzien. 

Cyberaanvallen behoren tot de grootste risico's waarmee een organisatie te maken kan krijgen. Aangezien dit type risico toeneemt, wordt informatiebeveiliging steeds belangrijker. Tijdens deze training leer jij alles wat je moet weten over risico's en beheersing met betrekking tot de ISO 27001 standaard. Er wordt praktische kennis behandeld, en daarnaast gaan we in op de opzet en uitvoering van de norm binnen jouw organisatie. Ook wordt er ingegaan op de uitvoering en opvolging van interne audits. Ontwikkel kwalitatieve, theoretische én praktische kennis van ISO 27001.

Leer wat de norm precies inhoudt. Vanaf nu ben jij bekend met alle onderdelen van de ISO 27001 standaard.
Je leert over de opzet en uitvoering van de norm binnen jouw organisatie, en ook over de uitvoering en opvolging van interne audits.
Vanaf nu ben jij expert op het gebied van risk monitoring. Daarnaast bezit je ruime theoretische én praktische kennis van ISO 27001.