Overslaan en naar de inhoud gaan

IFRS: de basis, achtergrond en ontwikkelingen

€ 495
Docent
Tijdsduur
6-8 hours
Niveau
Begin
Prijs
€ 495

Wil jij inzicht in de - op het eerste gezicht zo complexe - IFRS? Krijg in één dag overzicht van de basis van de IFRS standaarden, en leer wat IFRS voor jou in de praktijk betekent, tijdens deze compacte training!

Tijdens deze training leer jij hoe de IFRS standaarden ontwikkeld zijn en wat de fundamenten zijn van de standaard. Leer nadenken over de gevolgen van IFRS voor jouw organisatie en wordt binnen jouw organisatie gesprekspartner op het gebied van de standaard. 

Tijdens deze praktische IFRS Explained training leer jij hoe de standaarden ontwikkeld zijn en wat de fundamenten zijn, zoals faire value accounting. Je leert meer over de laatste actualiteiten van de IFRS standaarden, zoals de IFRS 5 en IFRS 1 standaard. Je gaat ook in op de gevolgen van IFRS voor jou organisatie. De International Financial Reporting Standards worden begrijpelijk en helder toegelicht. We oefenen alle theorie door middel van tussentoetsen en casussen na afronding van iedere module. Deze zijn ontwikkeld vanuit de praktijkervaring van onze trainers.  

Krijg inzicht in de achtergronden en beginselen van de IFRS standaarden.
Leer over de laatste aactualititen rondom IFRS, zoals de nieuwe IFRS 9, IFRS 11 en IFRS 13.
Krijg inzicht in de gevolgen van IFRS voor jouw organisatie en leer omgaan met IFRS in de praktijk.
Je weet vanaf nu wat IFRS betekent en bent een serieuze IFRS gesprekspartner binnen jouw organisatie.