Overslaan en naar de inhoud gaan

Constitute heet per 1 juli 2019 Stepmile

Constitute heet per 1 juli 2019 Stepmile

 

Utrecht, 1 juli 2019

Constitute heet per 1 juli 2019 Stepmile. Constitute Finance & Business training is sinds 2015, naast het aanbieden van klassikale trainingen, gestart als eLearning aanbieder. Vanwege de toenemende vraag naar kwalitatief goede online opleidingen, zowel in Nederland als internationaal, is besloten om volledig te richten op online leren; eLearning. De naamswijziging maakt deel uit van deze herpositionering.

Stepmile biedt online opleidingen (eLearning), incompany trajecten en maatwerk trajecten aan op het gebied van finance, governance, risk en IT. Stepmile gelooft in de kracht van eenvoud en streeft naar hoogwaardige kwaliteit en effectiviteit in online leren.

Emile ten Hoor, oprichter Stepmile: “Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn, dat ze motiverend en inhoudelijk excellent zijn. Wij geloven in de kracht van eenvoud en passen dit toe op al onze opleidingen.”

Stepmile is gevestigd op het kantoor aan de Reactorweg 47 in Utrecht en te bereiken via het telefoonnummer (+31) 30 – 2800 066 of per e-mail: info@stepmile.com.